fbpx Ládi Ildikó | Budai Gasztroenterológiai Centrum Ugrás a tartalomra

Ládi Ildikó

Endoszkópos szakasszisztens

Bemutatkozás:

Kisiskolás korom óta nagy vágyam volt, hogy az egészségügyben dolgozhassak. Az idevezető út nem volt olyan egyszerű, mert tanulmányaimat munka és család mellett folytattam.

1984-ben végeztem mint általános ápolónő, ekkor az  Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben dolgoztam.

Később 2 gyermekem született, ami miatt nem tudtam tovább az egészségügyben dolgozni, ezért gyerekekkel foglalkoztam.

Lányom 14, fiam 8 éves volt, amikor újra vissza tudtam menni a szakmámba dolgozni a Dél-pesti Jahn Ferenc Kórházba.

Majd elérkeztünk életünk egyik legnehezebb részéhez, vastagbélgyulladást diagnosztizáltak a fiamnál. Tükrözések sorozata követte egymást, ekkor elhatároztam, hogy ezen a területen szeretnék dolgozni tovább.

Időközben gyermekem egészségi állapota javulni kezdett, ennek ellenére a szakma iránti lelkesedésem nem hagyott alább, így a betegágyat felváltotta az endoszkópia.

2010 óta dolgozom ezen a területen ahová szakosodtam is, 2016-ban megszereztem az endoszkópos szakasszisztensi képesítést.

Jelenleg a Kútvölgyi Szakrendelő Gasztroenterológiáján dolgozom.

Hivatásomból kifolyólag kevés szabadidővel rendelkezem, de abba beszorítok egy kis aquafitneszt, kirándulást és zenehallgatást. Szeretek főzni - sütni és természetesen enni is.

  • ladi.ildiko66@gmail.com

A Budai Gasztroenterológiai Centrumban elérhető szolgáltatások

Sebészet

Munkánkat 2018. novemberétől sebész is segíti. A sebészeti kórképek diagnosztizálása, sebészeti konzílium és vélemény kérés rendelőnkben elérhető. 

A korrekt és alapos ellátás záloga dr. Szíjártó Attila tapasztalata és magas szintű felkészültsége. 

Részletek

Pszichológia

Az emésztőszervi  panaszok hátterének felderítésében nagy segítség számunkra Görözdi Ráhel pszichológus.

Gyakran előfordul, hogy a hasi fájdalom, puffadás vagy egyéb tünetek oka nem szervi elváltozásban, hanem lelki, pszichés vagy stressz eredetű problémákban keresendő.

Részletek

Gasztroszkópia-gyomortükrözés

Ne féljen a gyomortükrözéstől! Gyomortükrözés (gasztroszkópia) a nyelőcső-gyomor-patkóbél betegségeinek elengedhetetlen, leginkább célravezető vizsgálati metódusa.
Részletek

Kolonoszkópia-vastagbéltükrözés

Ne féljen a vastagbél tükrözéstől! A vizsgálat kellemetlen lehet, azonban nem fájdalmas. Rendelőnkben altatásos vizsgálatra is van lehetőség.
Részletek

Altatásos vizsgálatok

A betegek lehető legnagyobb kényelme és a biztonságosság további fokozása érdekében, bódításban vagy altatásban is végzünk vizsgálatokat. A hozzátartozó mindvégig a páciens mellett lehet.
Részletek

Gyermek-gasztroenterológia

Gyermek gasztroenterológiai konzultáció is elérhető. Terveink közt szerepel a gyermek endoszkópos vizsgálatok bevezetése is.
Részletek

Dietetikai tanácsadás

Dietetikus kollégáink segítségével komplex terápiás tervet tudunk felállítani. Az emésztőszervi betegségek széleskörű kezelésének a helyes táplálkozás és az egyénre szabott diéta szerves része.
Részletek
Vastagbélrákszűrés

Vastagbélrákszűrés

Ne késlekedjen, kérje a szűrővizsgálat megszervezését! A leginkább célravezető és leghatékonyabb szűrővizsgálati módszer a vastagbéltükrözés.
Részletek

Hasi ultrahangvizsgálat

A hasi ultrahangvizsgálat az emésztőszervi panaszok kivizsgálásának első lépése. A vizsgálat gyors, fájdalommentes és rendkívül sok információval szolgál.
Részletek

Laborvizsgálatok

Mindenre kiterjedő, speciális vizsgálatokat is kiszolgáló labor és vérvételi lehetőség áll rendelkezésünkre.

Részletek

Laktózérzékenységi vizsgálat

A hagyományos, úgynevezett H2 teszt rövid várakozási idővel érhető el nálunk. Valamint bevezettünk egy gyors laktózérzékenységi vizsgálatot is, melyet gyomortükrözés során vett vékonybél mintából végzünk.
Részletek

Fruktózérzékenyésgi vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszthez hasonlóan történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 

Részletek

Bélflóra vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszttel történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 
Részletek

Helikobaktérium (Helicobacter pylori) vizsgálata

A Helicobacter pylori jelenléte egy igen gyakori bakteriális fertőzés. Sokszor nem is derül rá fény, azonban panaszos betegek vizsgálata során, nemtől és korcsoporttól függően, 50-60 %-ban is igazolódhat.
Részletek

Forduljon hozzánk bizalommal, írja meg kérdését!

1117-Budapest, Fehérvári út 82.