fbpx Dr. Koncz Zsuzsa | Budai Gasztroenterológiai Centrum Ugrás a tartalomra

Dr. Koncz Zsuzsa

Gasztroenterológus

2007-ben szereztem általános orvosi diplomát „summa cum laude” minősítéssel. Ezt követően a gyógyítói munka mellett egy 3 éves klinikai kutató-programban vettem részt, mely során Ph.D. fokozatot szereztem.

Az egy évtizede tartó gyógyítói munkám során lehetőségem volt különböző belgyógyászati területeken kellő tapasztalatot szerezni, majd a gasztroenterológiát választva fő specializációnak, abból sikeres szakvizsgát tenni. Az évek alatt kellő jártasságra és rutinra tettem szert a tápcsatornai endoszkópos vizsgálatokban is. 

A leggyakoribb gasztroenterológiai betegségcsoportok közé tartozik a reflux betegség, fekélybetegség, gyulladásos bélbetegségek (Crohn betegség, colitis ulcerosa), az epe és hasnyálmirigy akut és krónikus megbetegedései, irritáblis bél szindróma (IBS), különböző ételallergiák és ételintoleranciák, lisztérzékenység, hepatológiai kórképek, stb. Rendelőnkben lehetőség van rákszűrésre (nyelőcső, gyomor-, vastagbélrák) is.

Várom szeretettel szakrendelésemre azokat a kedves, régi- és leendő pácienseimet, akik a fenti panaszok, kórképek bármelyikében szenvednek. Fekvőbeteg háttérintézményként a Szent Imre Kórház Gasztroenterológia Osztálya áll rendelkezésemre. 

Munkám során fontosnak tartom a betegségek megelőzését, a tudatos táplálkozást, ugyanakkor hittel vallom, hogy az egészség alapját a test és a lélek harmonikus együttműködése jelenti.

    Rendelési idő

  • Hétfő 09:00 - 13:00

A Budai Gasztroenterológiai Centrumban elérhető szolgáltatások

Sebészet

Munkánkat 2018. novemberétől sebész is segíti. A sebészeti kórképek diagnosztizálása, sebészeti konzílium és vélemény kérés rendelőnkben elérhető. 

A korrekt és alapos ellátás záloga dr. Szíjártó Attila tapasztalata és magas szintű felkészültsége. 

Részletek

Pszichológia

Az emésztőszervi  panaszok hátterének felderítésében nagy segítség számunkra Görözdi Ráhel pszichológus.

Gyakran előfordul, hogy a hasi fájdalom, puffadás vagy egyéb tünetek oka nem szervi elváltozásban, hanem lelki, pszichés vagy stressz eredetű problémákban keresendő.

Részletek

Gasztroszkópia-gyomortükrözés

Ne féljen a gyomortükrözéstől! Gyomortükrözés (gasztroszkópia) a nyelőcső-gyomor-patkóbél betegségeinek elengedhetetlen, leginkább célravezető vizsgálati metódusa.
Részletek

Kolonoszkópia-vastagbéltükrözés

Ne féljen a vastagbél tükrözéstől! A vizsgálat kellemetlen lehet, azonban nem fájdalmas. Rendelőnkben altatásos vizsgálatra is van lehetőség.
Részletek

Altatásos vizsgálatok

A betegek lehető legnagyobb kényelme és a biztonságosság további fokozása érdekében, bódításban vagy altatásban is végzünk vizsgálatokat. A hozzátartozó mindvégig a páciens mellett lehet.
Részletek

Gyermek-gasztroenterológia

Gyermek gasztroenterológiai konzultáció is elérhető. Terveink közt szerepel a gyermek endoszkópos vizsgálatok bevezetése is.
Részletek

Dietetikai tanácsadás

Dietetikus kollégáink segítségével komplex terápiás tervet tudunk felállítani. Az emésztőszervi betegségek széleskörű kezelésének a helyes táplálkozás és az egyénre szabott diéta szerves része.
Részletek
Vastagbélrákszűrés

Vastagbélrákszűrés

Ne késlekedjen, kérje a szűrővizsgálat megszervezését! A leginkább célravezető és leghatékonyabb szűrővizsgálati módszer a vastagbéltükrözés.
Részletek

Hasi ultrahangvizsgálat

A hasi ultrahangvizsgálat az emésztőszervi panaszok kivizsgálásának első lépése. A vizsgálat gyors, fájdalommentes és rendkívül sok információval szolgál.
Részletek

Laborvizsgálatok

Mindenre kiterjedő, speciális vizsgálatokat is kiszolgáló labor és vérvételi lehetőség áll rendelkezésünkre.

Részletek

Laktózérzékenységi vizsgálat

A hagyományos, úgynevezett H2 teszt rövid várakozási idővel érhető el nálunk. Valamint bevezettünk egy gyors laktózérzékenységi vizsgálatot is, melyet gyomortükrözés során vett vékonybél mintából végzünk.
Részletek

Fruktózérzékenyésgi vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszthez hasonlóan történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 

Részletek

Bélflóra vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszttel történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 
Részletek

Helikobaktérium (Helicobacter pylori) vizsgálata

A Helicobacter pylori jelenléte egy igen gyakori bakteriális fertőzés. Sokszor nem is derül rá fény, azonban panaszos betegek vizsgálata során, nemtől és korcsoporttól függően, 50-60 %-ban is igazolódhat.
Részletek

Forduljon hozzánk bizalommal, írja meg kérdését!

1117-Budapest, Fehérvári út 82.